Rét

Ilyen volt tavaly az első Anyák Napja a BabyMountain -nél

 

Édesanyaként ünnepelhettem…

Tavaly volt a harmadik év, hogy Édesanyaként én is ünnepelhettem az Anyák napját. Az első éven még csak egy Borsószem Hercegkisasszony Anyukája voltam, aki éppen ezekben az időkben kezdett Nekem jelezni a pocakomból. Pillangókat küldött és úgy üzente: Itt vagyok Anyukám, érzed?
Aztán eltelt egy újabb év és már egy fél éves Babóka Anyukája voltam. A sok-sok összebújás és mosoly mellett, Apukája köszöntött engem ezen a szép ünnepen.
Tavaly az Anyák napja  csupa kaland volt a kis tolyogós Angyalunkkal, tele virággal, ölelésle nyíló babakezekkel, tengernyi puszival és az évről évre egyre növő meghatottsággal.♥

 

Az első Rose Collection – Anyák napja veletek együtt

Tavaly ezt a csodás napot  Veletek is szerettem volna megünnepelni, méghozzá egy igazán exkluzív, kényeztető, finom, az ünnep minden kedvességét, és természetesen az egészséget is magában rejtő Anyák napi Sóhegyecske Csomaggal, amit az ünnepem fénypontjáról,Róziról, Rose Collection-nek neveztem el.

 

Ez az alkalom a BabyMountain életében is különleges  volt, hiszen a Rose Collection az első olyan kollekciónk volt, amelynek tagjait, egy fél kg-os Sóhegyecskét és egy mini Sóhegyecske fülpárnát, csodaszép designer textilből készült huzatokba bújtattunk. Ráadásul egy olyan illatos, gyógyerővel bíró virágot választottunk a fülpárnákba a Himalája kristálysó mellé töltelék gyanánt, ami igazán megkoronázta a kollekció különlegességét.

 

Ez nem volt más, mint az illatos  rózsa, a Rosa demascena szárított szirmai, melyek a kristálysóval  olyan mennyei és gyógyító keveréket alkotnak, ami nyugtatja az idegrendszert, a szívet, amit használhatunk szédülés és fejfájás esetén. A fertőtlenítő hatása miatt pedig felsőlégúti megbetegedések és torokfájás enyhítésére is kiváló. Kihasználtuk a keveréknek még azt a remek tulajdonságát is, hogy a felmelegítés hatására felszabaduló rózsa illat oldja a feszültséget és a stresszt!

A limitált kiadású Rose Collection-ből mindössze 7db-ot készítettünk Nektek, amit hihetetlenül gyorsan, órák alatt elkapkodtatok.

 

Idén már hagyomány!

Így arra gondoltunk, hogy idén is, most már hagyománnyá téve, elkészítjük Nektek a limitált,  Anyák napi Rose Collection-t, hogy meglephessétek vele a nagymamákat, vagy esetleg magatokat!

VISZONT! Most egy nagyon kedves vállalkozással karöltve, valami igazán izgalmassal egészülnek ki a rózsás Sóhegyecskék, amiről már most elárulhatjuk, hogy igazi közös élményt kínál majd Anyukáknak és Kislányaiknak! ♥

Tartsatok velünk! ♥

Szeretettel: Évi & Rózi