Ilyen volt tavaly az elsõ Anyák Napja a BabyMountain -nél

 

Édesanyaként ünnepelhettem…

Tavaly volt a harmadik év, hogy Édesanyaként én is ünnepelhettem az Anyák napját. Az elsõ éven még csak egy Borsószem Hercegkisasszony Anyukája voltam, aki éppen ezekben az idõkben kezdett Nekem jelezni a pocakomból. Pillangókat küldött és úgy üzente: Itt vagyok Anyukám, érzed?
Aztán eltelt egy újabb év és már egy fél éves Babóka Anyukája voltam. A sok-sok összebújás és mosoly mellett, Apukája köszöntött engem ezen a szép ünnepen.
Tavaly az Anyák napja  csupa kaland volt a kis tolyogós Anygalunkkal, tele virággal, ölelésle nyíló babakezekkel, tengernyi puszival és az évrõl évre egyre növõ meghatottsággal.♥

 

Az elsõ Rose Collection – Anyák napja veletek együtt

Tavaly ezt a csodás napot  Veletek is szerettem volna megünnepelni, méghozzá egy igazán exkluzív, kényeztetõ, finom, az ünnep minden kedvességét, és természetesen az egészséget is magában rejtõ Anyák napi Sóhegyecske Csomaggal, amit az ünnepem fénypontjáról,Róziról, Rose Collection-nek neveztem el.

 

Ez az alkalom a BabyMountain életében is különleges  volt, hiszen a Rose Collection az elsõ olyan kollekciónk volt, amelynek tagjait, egy fél kg-os Sóhegyecskét és egy mini Sóhegyecske fülpárnát, csodaszép designer textilbõl készült huzatokba bújtattunk. Ráadásul egy olyan illatos, gyógyerõvel bíró virágot választottunk a fülpárnákba a Himalája kristálysó mellé töltelék gyanánt, ami igazán megkoronázta a kollekció különlegességét.

 

Ez nem volt más, mint az illatos  rózsa, a Rosa demascena szárított szirmai, melyek a kristálysóval  olyan mennyei és gyógyító keveréket alkotnak, ami nyugtatja az idegrendszert, a szívet, amit használhatunk szédülés és fejfájás esetén. A fertõtlenítõ hatása miatt pedig felsõlégúti megbetegedések és torokfájás enyhítésére is kiváló. Kihasználtuk a keveréknek még azt a remek tulajdonságát is, hogy a felmelegítés hatására felszabaduló rózsa illat oldja a feszültséget és a stresszt!

A limitált kiadású Rose Collection-bõl mindössze 7db-ot készítettünk Nektek, amit hihetetlenül gyorsan, órák alatt elkapkodtatok.

 

Idén már hagyomány!

Így arra gondoltunk, hogy idén is, most már hagyománnyá téve, elkészítjük Nektek a limitált,  Anyák napi Rose Collection-t, hogy meglephessétek vele a nagymamákat, vagy esetleg magatokat!

VISZONT! Most egy nagyon kedves vállalkozással karöltve, valami igazán izgalmassal egészülnek ki a rózsás Sóhegyecskék, amirõl már most elárulhatjuk, hogy igazi közös élményt kínál majd Anyukáknak és Kislányaiknak! ♥

Tartsatok velünk! ♥

Szeretettel: Évi & Rózi


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.