Kamilla – A köhögés és orrdugulás ellenszere

HA A BABÁD KÖHÖG – HASZNÁLD A NYUGTALAN NAPPALOKRA ÉS ÉJSZAKÁKRA!

Bizony, a kamilla virág inhalálása köhögéscsillapító hatású, a 84 féle ásványi anyagot tartalmazó himalája kristálysóval együtt, ami felmelegítve szintén NYUGTATJA az IRRITÁLT LÉGZŐRENDSZERT. Ketten együtt egyszerűen verhetetlen párost alkotnak, sőt egymás jótékony hatásait felerősítve hoznak megoldást a panaszos nappalokba, az éjjeleken pedig NYUGODT, KIEGYENSÚLYOZOTT, KÖHÖGÉS MENTES ALVÁST biztosítanak.

 

ORRDUGULÁS ÉS SZÖRCSÖGÉS NEHEZÍTI AZ ALVÁST, SZOPIZÁST

Óóó, hányszor megébrednek a babák, gyerekek, mikor a légutakban a dugulás gátat szab a levegő szabad áramlásának… És mi, Anyák, hányszor nézzük ezt tehetetlenül, vagy állunk készenlétben csőre töltött orrsziporszival… Ugye ismerős?

Arról már nem is beszélve, hogy az orrdugulás a zavartalan szopizás fő ellensége is! És ha nem megy a szopizás, akkor lesz csak igazán nyűgös a baba és ettől nyűgös Anya!

De hogy mindezt elkerüljük, megelőzzük vagy orvosoljuk, hassunk oda egy kis felmelegített Himalája sós kamillával, ami a maga legtermészetesebb módján fejti majd ki LÉGÚTTISZTÍTÓ ÉS FERTŐTLENÍTŐ hatását, miközben gyermekünk nyugodtan
alszik és nem fuldoklással tölti az éjszakákat, valamint zavartalanul tud szopizni is.

 

HA FÜLGYULLADÁS KÍNOZZA GYERMEKEDET

A kamilla NYUGTATÓ, GYULLADÁSCSÖKKENTŐ ÉS FERTŐTLENÍTŐ hatása az, ami a fülgyulladás kezelésénél remek természetes kiegészítő terápiaként használható. A meleg só jelenléte pedig ebben az esetben is plusz jótékony hatásnak minősül fájdalomcsillapító erejével.

 

(foto: BabyMountain, Pinterest)