Levendula – A nyugodt álmok õrzõje


 
Gyõzd le vele a fertõzõ betegségeket!

Talán a legaktuálisabb ebben az egyszer hideg-egyszer meleg, ingadozó idõjárású tél vége-tavasz eleje idõszakban. Pláne, ha Picurkánk közösségbe (babaklubba, bölcsibe, oviba) jár!

A fertõzõ betegségek sokszor több felvonásban bukkannak fel és térnek vissza, viszont a levendula FERTŐTLENÍTŐ, BAKTÉRIUM- ÉS GOMBAÖLŐ hatása mindezekkel szemben igazi segítség!
A 100%-os levendula illóolaj párologtatása mellett a BabyMountain kis Újdonságával hatékonyabbá tehetjük és még közelebb vihetjük ezt a jótékony hatást babánkhoz, gyermekünkhöz!

Nyugodt Baba – Nyugodt Anya

 

De írhatnánk akár fordítva is…
A levendula idegnyugtató, stresszoldó, szorongást csökkentõ hatásai talán a babázás, gyerkõcnevelés szempontjából a legfontosabbak!

Éppen tombol a DACKORSZAK?

SEGÍTS BABÁDNAK levendulával, amirõl köztudott, hogy belélegzése hat az agy érzelmekért felelõs, limbikus rendszerére, befolyásolva ezzel a HANGULATOT, KÖZÉRZETET.
Este pedig, mikor gyermeked már nyugovóra tért, ALKALMAZD MAGADON IS a nehéz idõszak által MEGTÉPÁZOTT ANYA-IDEGEKRE!

 

Gyorsabb elalvás, hosszabb alvásidõ

Néha ez a két dolog elérhetetlen álomként lebeg az anyai szemek elõtt… Pedig a levendula BIZONYÍTOTTAN segíti a babák gyors elalvását, valamint a nyugodt alvást is.
A BabyMountain apró Levendulás Fülpárnáival és a Varázshegyekkel a pici kis babakezek ezt a két óriási segítséget ölelhetik magukhoz esténként.

 

(foto: BabyMountain, Pinterest)