Különleges ANYA- ÉS babaköszöntő ajándékcsomag

Kismamáknak és friss Anyukáknak

Jóbarátnőd, feleséged, kolléganőd várandós és szeretnéd meglepni egy igazán egyedi, támogató és praktikus babaköszöntő ajándékkal?

Babaváró buliba vagy hivatalos, de fogalmad sincs, milyen ajándékot illik vinni, vagy minek örülne a kismama?

Ötletes ajándékot keresel? Nem akarsz beállni a cumi-pelenka-rugdalózó csomagokat ajándékozók sorába?

Szeretnéd kimutatni, hogy mennyire különleges számodra az ünnepelt anyuka? Tudatnád vele, hogy babája mellett ő is mennyire fontos?

Minden anyuka megtapasztalhatta, hogy gyermeke, gyermekei megszületésével az egyensúly felborul, az anyaszerep alá rendelődik minden más. Ugyanakkor ez sem az anyának, sem az apának, de még a gyermeknek sem jó. Egy nőnek ebben az új helyzetben is vágyik rá, hogy megtalálja az utat, amelyen anyasága mellett nem tűnik el a nőiessége, az, hogy ő feleség, társ is egyben. Amellett, hogy egy teljes egységet alkot kisbabájával, önállóan is létező ember. Ne érezze rosszul magát, mert elfárad, kimerül lelkileg.

Ne higgye, hogy ettől rossz anya. Tudasd vele, hogy minden rendben van.

Egyedülálló babaköszöntő csomagot alkottunk, melyet úgy állítottunk össze, hogy végre az anyukák is nekik szóló meglepetésben részesüljenek. Mindenki örül, amikor gyermeke számára új holmit kap, de ilyenkor az egyensúly nagyon eltolódik a baba irányába, és az anyuka többnyire elvész ebben a folyamatban.

Babaköszöntő dobozunk tartalmával elsősorban az anyukák elismerése és új szerepükben való megerősítése, támogatása a célunk amellett, hogy továbbra is megélhessék nőiességüket.

Babaszületésre köszöntő ajándékot keresel? Őszinte meglepődést és örömet varázsolnál az ünneplő anyuka arcára? Tekintsd meg, mit kínálunk az “Anya születik ” csomagunkban.

BABAKÖSZÖNTŐ AJÁNDÉKCSOMAG TARTALMA

KIK VAGYUNK MI?

Az “Anya születik” Anya- és babaköszöntő csomag megálmodóiról

KOCH-BABICS ÉVI

BABYMOUNTAIN

Kislányom megszületése olyan gondoskodó és kreatív energiákat szólított meg bennem, melyek hatására, 2016 őszén életre hívtam a BabyMountain márkát. Egészségügyi végzettségemből, segítő szakmámból és a természetes gyógymódok iránti elkötelezettségemből fakadóan, a Sóhegyecskéken keresztül szeretném tovább adni a természet nyugalmat sugárzó és gyógyulást hozó erejét az Édesanyáknak és gyermekeiknek.

KATONA-SZABÓ JUDIT

CSIPKELENGYE

A gyermekeim közelében tartó, gondoskodó anyai lét hívta életre a Csipkelengye márka megszületését. A multik zakatoló világát, magam mögött hagyva, 2 kisfiam mellett egy álomszerűen kiteljesedő márka Édesanyja is lettem, amelynek küldetése a kelengye szóra alapul, a régmúlt szép idők tradicionális hangulatát idézve.  A kelengyéhez kapcsolódik baba- és mama kelengye kollekciónk is, amelynek gyönyörű darabjával, a hófehér madeirából készült kismama- és szoptatós hálóinggel szeretném megörvendeztetni a születendő Édesanyákat.

ZÁGONI BETTINA

MODERNGODDESS

Perinatális tanácsadó vagyok, felnőtt, kismama és babamama jógaoktató, dúla, végeztem számtalan csodálatos képzést az elmúlt tíz évben várandósság, szülés és gyermekágy területén. Ez a szakmám, ez a hivatásom, ebben dobog a szívem. Anya vagyok, érző nő, feleség. A nő-és anyatársaim mindennapjai az én mindennapom,a félelmeik az én félelmeim, a reményeik az én reményeim, az erejük a közös erőnk. Nem vagyunk egyedül.

BÁRSONY REBEKA

ÉDESANYA NAGYKÖVET

Bársony Rebeka. Így hívnak engem.

Két kislány édesanyja vagyok és egy támogató, csodás, zenÉsz férfi felesége.

Bodza Büvellő 3.5, Bejke Bíbor pedig 1.5 éves. Mindketten otthonunk melegében, bábával, dúlával és a férjemmel születtek, virágok között.

Kötődően nevelt gyermekeinkkel a természet közepén élünk, lovak, legelők, erdők, mezők, vadállatok, élet s halál váltakozásában- szimbiózisban a természettel.

Anyaságom óta a legfontosabb számomra az, ahogy tetteinkkel, életmódunkkal mutatunk példát gyermekeinknek.

Az önellátó életmód szépségeit s nehézségeiben is megkeresve az élet esszenciáját éljük napjainkat.

Végzettségem és a természetközeli, tanyasi életmódunk kereszteződéseként tapasztalataimat, gondolataimat a @barsonyrebeka instagram oldalamon adom közre, melynek köszönhetően sokan kaphatnak bátorítást és lendületet, hogy a városi közegből, kertes házban folytassák életüket, konyha-gyógynövény-fűszer kertet teremtsenek, állatokkal kapcsolódjanak vagy akár megismerkedhessenek az otthon születés-szülés lehetőségével.

Szentül hiszem, hogy manapság a legnehezebb anyának lenni, hiszen egyedül vagyunk benne. Éppen ezért Jurtaközpontunk, hangtálmeditációnk mellett, helyet ad a női, anyai közŐsségeknek is.

TUDJ MEG TÖBBET

Az Anya születik babaköszöntő ajándékcsomagunk elemeiről

MODERNGODDESS

Gyermekágy és Anyaság kártyacsomag

Rajzolta és készítette: Zágoni Bettina

Tartalma: Doboz és 52 db kártya

Kártya méretei: 98×138 mm, A6-os méret, 300 g-os karton

Gyártva: Budapest, Magyarország

Kiadva: Budapest, 2020.

Szülés után módosult tudatállapotba kerülünk, amely segít minket megérkezni az anyaságba. Ebben a tudatállapotban azonban sokkal érzékenyebbek vagyunk mind a rossznak hangzó vagy csak félreérthető mondatokkal szemben. Ugyanakkor a pozitív szavak, megerősítések is sokkal nagyobb erővel hatnak ránk.

A csodakártyák üzenetei nem csak a negatív gondolatok ellen védenek meg, hanem akár egy életen át elkísérnek és visszaadják a magunkba vetett végtelen hitet.

Hiszem, hogy ez az 52 darab pozitív és erőt adó vizuális megerősítés ebben támogat és erősít minket, Nőket, Anyákat, hogy rátaláljunk Önmagunkra ebben az új szerepkörben.

A Gyermekágy és Anyaság kártyacsomag pozitív megerősítéseihez már több relaxációs hanganyag is készült, melyeket ingyenesen meghallgathatsz Google, Apple Podcaston vagy Spotifyon.

A relaxációk vizuális képei még mélyebbre juttatják a szívedben és testedben a pozitív megerősítéseket. Segítenek kikapcsolódni és megnyugodni, amikor szükséged van rá. Bátran hallgasd őket akkor is, ha most először van részed vezetett relaxációban.

Kismamáknak, szoptatós anyukáknak egyedi, kézzel készült anyagú meseszép, romantikus, rövidujjú hálóruha.

A szoptatás a legintimebb pillanatok egyike gyermek és édesanya között.

Szerettünk volna hozzájárulni ehhez a csodálatos időszakhoz kényelmes, praktikus madeira hálóingünkkel, azt is szem előtt tartva, hogy az új édesanya csinos maradhasson még a babaszobában is.

CSIPKELENGYE

Madeira szoptatós hálóing

Szín: fehér

Összetétel: 100% pamut

Mosás: 30°C-on

Méret: S, M, L, XL (egyedi méretben is rendelhető)

magyar termék

egyedi, kézzel készült textil

kiváló minőség

alapanyag európai forrásból

BABYMOUNTAIN

Rózsavölgy sóhegyecske

FONTOS INFORMÁCIÓK A SÓPÁRNA HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN

A Sóhegyecskét mikróhullámú sütőbe helyezni TILOS, mert a só eléghet!

Az előírt melegítési hőfokot (50-60°C fok) és időtartamot (25-30 perc) ne lépd túl!

A felmelegítés során ne hagyd a Sóhegyecskét a sütőben őrizetlenül!

A túl meleg sópárna sérülést okozhat! Mindig ellenőrizd a hőmérsékletét, mielőtt a meztelen
bőrfelületre tennéd!

Ajánlott életkor: 0 éves (újszülött) kortól

Sópárnácska, melynek töltete Himalája kristálysó, szárított tearózsa szirmok és szárított citromverbéna levelek titkos arányú keveréke.

A babavárás alatt rengeteg gyógyszer, gyógykészítmény fogyasztása nem ajánlott a Kismamáknak, ezért felsőlégúti megbetegedések, fejfájás, allergia, álmatlanság idején legjobb a természetes gyógymódokhoz nyúlni.

Ez a sós gyógynövénykeverék megoldást jelenthet a felsőlégúti panaszok enyhítésére, emellett idegrendszerkiegyensúlyozó hatásának köszönhetően oldja a feszültséget, segít ellazulni és elűzni az álmatlan éjszakákat. Nem csak a testre, hanem a lélekre is hat. A tearózsa illata közelebb visz nőiségünk, anyaságunk megéléséhez.

Mind a baba, mind az anyuka nagyon jó hasznát fogja venni a Himalája kristálysó és a szárított gyógynövények erejének.

A Sóhegyecske melegíthető és hűthető, így meleg-száraz és hideg-száraz borogatásra is alkalmazható, amely nagy segítség a szoptatáskor előforduló mellgyulladás esetén.

A meleg Sóhegyecskét biztonsággal
alkalmazhatjuk az alábbi panaszok esetén:

orrdugulás

meghűlés

felső légúti megbetegedések

nátha

stressz

fejfájás

alváspanaszok

középfülgyulladás

vesetáji fájdalmak

ízületi fájdalmak

menstruációs görcsök

mellgyulladás esetén szoptató anyukáknak

meleg-száraz borogatásként

allergiás, asztmatikus panaszok

immunrendszer általános erősítésére

A hideg Sóhegyecske alkalmazása az
alábbi panaszok esetén:

mellgyulladás esetén szoptató anyukáknak hideg-száraz borogatásként

sérülések (ficam, zúzódás, rándulás)

enyhe égési sérülések (pl. napégés)

rovarcsípés

köszvény és arthritis esetén

ODAFIGYELÉS

TÁMOGATÁS

TÖRŐDÉS

BABAKÖSZÖNTŐ AJÁNDÉKCSOMAG

Ezzel a babaköszöntő csomaggal őszintén kifejezheted a Kismama, Anyuka felé, hogy
figyelsz rá, támogatod őt, fontos számodra.

A termékeken túl pedig egy olyan támogató közösséget ajándékozhatsz neki, ahol bármilyen kérdésére szakértői útmutatást kap, így akkor sem érzi magát egyedül, ha te
éppen nem vagy vele.

Az ajándékcsomaghoz mellékelünk használati útmutató brossúrát is, valamint üzenetet az
aktuális félév “Anyaarcától”.

Bármilyen kérdés esetén bátran fordulj hozzánk, itt vagyunk, segítünk!

KÉRD MAGADNAK!

Magadnak nézted ki ezt az ajándékot? Segíts párodnak, barátaidnak, kollégáidnak, hogy ne a 23. cumit vegyék meg neked babaköszöntő gyanánt.

Küldd el nekik az oldal linkjét, hogy általuk megkaphasd ezt a különleges babaköszöntő ajándékcsomagot. (Ne felejtsd el a hálóruhához a méretedet is megadni nekik.)

Megosztom: