Rét

Játékszabályzat

Fotópályázatunk részvételi szabályzata

1.Szervező:
BabyMountain webáruház (képviseli: Koch-Babics Éva e.v.), a továbbiakban mint Szervező hirdeti meg.

2.Pályázat leírása: 

A BabyMountain webshopban vásárolt termékekről – sópárnákról (Sóhegyecskékről és Sócimbikről), aromaterápiás szójaviaszgyertyákról várunk fényképeket és tapasztalatokat  használat közben.

5.Pályázat időtartama:

2023-03-28 -tól visszavonásig.

4.Részvételi szabályzat:

–       a Pályázatban való részvétel a jelen Szabályzatban foglaltak automatikus elfogadását jelenti

–       a Pályázatból ki vannak zárva a Szervező közeli hozzátartozói

–       a részvétel ingyenes

–       pályázónként csak SAJÁT készítésű fotó és vélemény küldhető be (akár több darab is)

–       a fotókat e-mailben, a hello@babymountain.hu e-mail címre lehet beküldeni

–       a Pályázó a pályázaton való részvételével egyidőben az alábbi nyilatkozatot elfogadja:

A Szervező által hirdetett pályázatra beküldött fotóimat/véleményemet a Szervező Facebook, Instagram, Pinterest oldalán, weboldalán (www.babymountain.hu), hirleveleiben időbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználhatja nevem feltüntetésével. Továbbá pályázatra vonatkozó adatvédelmi eljárásrendet megismertem, azt elfogadom, azzal egyetértek.

A játék nem a Facebook, az Instagram valamint a Pinterest szervezésében történik, azt a Facebook, Instagram, Pinterest  semmilyen formában nem támogatja.

A pályázók által e-mailben beküldött fotó(k) és vélemény(ek) keresztnévvel megjelölve lesznek feltöltve posztban, instagram történetben, vevővéleményként a BabyMountain Facebook, Instagram, Pinterest közösségi felületein, valamint a BabyMountain weboldalán.

A Szervező nem köteles vizsgálni a képek eredetét, a Pályázó által elkövetett esetleges szerzői jogi jogsértésekre vonatkozóan. A  Szervező ezzel kapcsolatban  minden felelősséget kizár.

5. DÍJAZÁS, DÍJAK:
A Szervező minden hónapban sorsolással egy Pályázót díjaz, az adott hónapban e-mailben jelentkező (fotóval és véleménnyel) Pályázók közül.

A Szervező által kiosztott nyereménycsomag tartalma:

 

1 db BabyMountain termék, minimum 4000 HUF értékben.

+ 1db online AJÁNDÉKUTALVÁNY, melyet a BabyMountain webshopban (www.babymountain.hu) válthat be a Nyertes a következő vásárlása alkalmával.

6. A nyertes értesítése:
Az adott hónap Nyertesét e-mailben értesíti a Szervező, azon az e-mail címen, amiről a Pályázat beérkezett a Szervező áltak kijelölt e-mail címre (hello@babymountain.hu).

A Szervező a nyereményt a nyertes Pályázóval való szállítási adokról történő egyeztetés után küldi ki a Pályázó által megadott címre, e-mail címre (ajándékutalvány).

Díjat csak Magyarországi címre áll módunkban küldeményként küldeni.

7.Adatkezelés: A Pályázóval kapcsolatos adatkezelések tekintetében a Szervező és annak alkalmazottjai minősülnek adatkezelőnek. A Pályázattal kapcsolatos adatkezelésre a hatályos jogszabályokkal összhangban, a jelen Szabályzat szerint kerül sor. Az adatkezelő a Pályázat során megadott személyes adatokat kizárólag a jelen Szabályzatban meghatározott célokra kezeli.

Az adatkezelés célja: a Pályázat lebonyolítása, nyeremények kézbesítése.

Az adatkezelés jogalapja: a résztvevők önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló, egyértelműen kinyilvánított hozzájárulása (Általános Adatvédelmi Rendelet, 6. cikk (1) bekezdés a) pontja).

A kezelt személyes adatok köre: név, e-mail-cím, szállítási cím és telefonszám.

Az adatkezelés időtartama: a személyes adatok a Pályázat lezárását követő 15 napon belül törlésre kerülnek.

A Pályázó a Pályázatban való részvétellel elismeri és elfogadja, hogy a játék során történő adatkezelés célját megértette.

A Pályázó a Pályázatban való részvétel előtt köteles tájékozódni a Szabályzat rendelkezéseiről, a Szervezők a tájékozódás elmulasztásából eredő esetleges következményekért felelősséget nem vállalnak.

8.EGYÉB:
A pályázattal kapcsolatban az alábbi e-mail címen kérhető további felvilágosítás: hello@babymountain.hu