Rét

Mikó Zsófia

természetgyógyász-fitoterapeuta

Mint a gyógynövények szerelmese, anya, természetgyógyász-fitoterapeuta, bizton állítom, hogy az egyik legjobb dolog, ami történhet a herbákkal, az a tiszta kristálysóval való találkozás.

Amikor ez a ket csodás, természetes gyógymód, mint a sóterápia és az aromaterápia összeér, hihetetlen erős csapatot alkotnak, legyen szó akár az egészségmegőrzésről, a betegségmegelőzésről vagy annak hatékony, de természetes kezeléséről.

Amikor mindez még a szemet gyönyörködtető küllemmel párosul és azzal a szeretettel és tiszta szándékkal, amivel a hatóanyagok mellett Éviék megtöltik, azt hiszem, nem kérdés, hogy minden otthonban helye van.

A mindennapi, természetes rituálék híveként, szeretem alkalmazni kislányaim esti rutinja során, így szelid módon megismertetve őket a termeszet csodás kincseivel, mindezt játékosan. A legjobb, hogy közben az egészségüket, és a békés éjszakákat is támogatom.

Prof. Dr. Bertha András

Nemzetközi toxikológus, szakgyógyszerész, természetgyógyász

A természetes hatóanyagok napjainkban a legkülönbözőbb gyógymódokban, krónikus vagy akut egészségkárosodások esetén egyre nagyobb jelentőséggel bírnak. A laikusok közül sokan úgy gondolják, hogy ez „megint csak egy divathullám”, pedig a természetes hatóanyagokkal történő gyógymódok a hagyományos gyógyszeres kezeléseket a betegségek legkülönbözőbb formáiban jó hatékonysággal kiegészítik lerövidítve a gyógyulási folyamatot.

A BabyMountain Sóhegyecske egy jó példa a fentiekre, különösen hasznos a gyerekeknek. Ha szülőként végigkövetjük a beteg gyermekünk bakteriális fertőzését, akkor a felírt antibiotikumok szedése mellett alkalmazott Sóhegyecske segítségével lerövidíthető a gyógyulás ideje.

Az ásványi anyagok ionösszetétele eljut a tüdő legmélyebb alveolusaiba (léghólyagocskák), csökkentve ott a gyulladást és a lerakódások feloldásával segíti annak felköhögését. A természetgyógyászatban eltöltött közel 20 év tapasztalatával ajánlom a szülők figyelmébe a BabyMountain Sóhegyecske alkalmazását széleskörű hatékonyságával együtt.