Rét

Magical lavender fields – lavandula angustifolia szójagyertya – Unicorn

5 500 Ft

Készleten

Teremts harmóniát otthonodban az Andyourstories x BabyMountain különleges, mégis lágy illatú szójaviaszgyertyáival.

Aromaterápiás 100% tisztaságú illóolajjal ( orvosi levendula – lavandula angustifolia)  készült gyertyáinkat úgy álmodtuk meg, hogy a gyerekszobában is helyet kaphassanak. Békét és nyugalmat árasztó illatukkal és fényényükkel lehetnek az esti rutin kialakításának elengedhetetlen kellékei.

Töltse meg a teret a tiszta és lágy levendula illat, miközben gyermeked estimesét hallgat, együtt  bekuckóztok és összebújtok.

Nemcsak a varázslatos levendulamezők illata, hanem az álomport szóró, mágikus unikornisok is megelevenednek a  közös gyertyagyújtás során. Az élményt már csak az teszi teljesebbé, ha gyermeked egy meleg Magic Unicorn Sóhegyecskével szenderül álomba.

 

Égési ideje: 22-25 óra ( 2 x hosszabb ideig égnek, mint a paraffin alapú társaik)

Súlya: 100 gramm

 

Összetevők

Az AYS x BabyMountain szójagyertyák összetevői minősített, prémium alapanyagok és átláthatók:

100%-ban növényi, GMO mentes prémium minőségű szójaviasz, mely égetése során semmilyen károsanyagot nem juttat a környezetbe.

Nehézfém-mentes pamut kanóc.

A felhasznált esszenciális illóolajok 100% tisztaságúak ( itt: orvosi levendula -lavandula angustifolia) ,  vegánok, állatokon soha semmilyen formában nem tesztelték őket, parabén és ftalát mentesek.

Minden AYS x BabyMountain  szójagyertya az AYS budapesti műhelyünkben, kézzel öntve készül.

 

Így használd!

A szójagyertyák használata igazán egyszerű, de ha szeretnénk meghosszabbítani a gyertyák élettartamát, akkor javasolt pár használati tippet betartani:


Az első meggyújtáskor, amikor kialakul a viasz memóriája, fontos, hogy 2-3 órán át égjen, amíg a viasz teljesen felolvad az üvegcse pereméig.

Erre mindig figyelj!

Mindig hagyd,hogy a szójaviasz megszilárduljon, mielőtt újragyújtod a gyertyát!

Biztonsági okokból mindig figyelj arra, hogy a gyertyát olyan magasságú, hőálló felületre helyezd, melyet gyermekek és kisállatok nem érhetnek el.

Égő gyertyát sose hagyj felügyelet nélkül!

Érdekelhetnek még…