Rét

Silent Night – Álomba ringató Sóhegyecske citromverbénával és cirbolyával

12 600 Ft

A „Silent Night” kollekció Sóhegyei olyan aromaterápiás „kiegészítő eszközök”, melyekkel az egyéb, szakemberek által is javasolt alváskönnyítő módszereket kiegészítve könnyebbé tehetjük a nappali és az éjszakai elalvást (megrövidítve az altatási időt), valamint az alvásminőségen is javítani tudunk vele.

Az „Aromaterápiás alvástípusok” tesztünk eredményeképpen gyermeked Sóhegyecskéjébe, az ő igényeinek megfelelő, személyre szabott keveréket töltöttünk, melynek alapja az ásványi anyagokban bővelkedő, rózsaszín Himalája kristálysó, valamint a szívfrekvenciát csökkentő és az idegrendszert nyugtató, illatos cirbolyafenyő faforgács.

A töltelék harmadik összetevője a citromverbéna szárított levelei, melynek illatanyagai lazító, szorongásoldó hatással rendelkeznek, segítenek az alvászavarok leküzdésében. Fertőtlenítő hatásának köszönhetően tisztítják a légutakat és enyhítik a felsőlégúti megbetegedések (nátha, orrdugulás, köhögés) tüneteit.

Cikkszám: N/A Kategória:
"...A természetgyógyászatban eltöltött közel 20 év tapasztalatával ajánlom a szülők figyelmébe a Himalája ásványi só alkalmazását széleskörű hatékonyságával együtt."
Dr. Prof. Bertha András

Silent Night Sóhegyecske összetevői

A cirbolyafenyőről:

A Kelet-Alpok hegyei közt létezik egy különleges fenyő, melynek minden porcikája illatos nyugalmat áraszt. Nem más ez, mint a cirbolyafenyő, aminek  mennyei illatanyaga  olyan értékes gyógyhatásokat hordoz, melyek alapján méltán nevezik, az „Alpok Királynőjének”.

A cirbolyafenyő illatanyaga nyugtató hatással van az idegrendszerre, főként a vegetatív idegrendszerre, mely leginkább a nap folyamán minket érő fizikai terhelés és mentális stressz esetén van extra igénybevételnek kitéve. Másik fő, egyedülálló hatása, a szív- és érrendszerre kifejtett jótékony hatás, melynek köszönhetően csökken a szívfrekvencia, nyugodttá válik a szívverés, optimalizálódik a keringés. Szívnyugtató tulajdonsága „éjszakánként 3500 dobbanást – azaz egy óra munkát – „spórol meg” testünk motorjának.”

Az időjárás változásaira érzékenyek a cirbolyafenyő fent említett jótékony hatásainak köszönhetően  könnyebben viselik a frontok okozta rossz közérzetet,fejfájást, álmatlanságot.

Mindezek mellett pedig olyan természetes fertőtlenítő (antibiotikus) hatással rendelkezik, mely steril  alváskörnyezetet biztosít , így biztonsággal tehetjük ágyunkba.

A levenduláról:

A szárított levendulavirágból felszabaduló illatanyagok oldják a stresszt, nyugtatják az idegeket és nyugodttá teszik az alvást. A levendula fertőtlenítő, baktérium- és gombaölő hatásának köszönhetően segít a fertőző betegségek okozta panaszok gyors leküzdésében.

A citromverbénáról:

A citromverbéna szárított leveleinek aromája lazító, szorongásoldó hatással rendelkezik. Stresszoldó, kiváló segítséget nyújt az alvászavarok leküzdésében. Fertőtlenítő, baktérium és vírusölő  hatásának köszönhetően tisztítja  a légutakat és csillapítja a felsőlégúti megbetegedések (orrdugulás, nátha, köhögés) tüneteit.

A Himalája ásványi sóról:

A világ legtisztább ásványi sójaként jegyzik, mely gyógyító és légúttisztító hatását a 84 féle ásványianyag tartalmának köszönheti. Kiváló felsőlégúti megbetegedések, nátha, megfázás, középfülgyulladás, arcüreggyulladás, köhögés, allergiás és asztmás panaszok enyhítésére. A kristálysóból a testhőmérséklet melege által felszabaduló sóionok tisztítják és nyugtatják a légutak nyálkahártyáját és segítenek a lerakódott váladék felszabadításában.

Sóhegyecske tulajdonságai

Anyaga:

100% pamut angin,

100% pamutvászon,

100% gyapjúnemez

Belső tartalom:

0.5 kg rózsaszín, finomra őrölt Himalája kristálysó, cirbolyafenyő faforgács és szárított citromverbéna egyedi keveréke.

Forma, Méret:

27 cm magas,  26 cm széles alapú hegy.

Szín:

menta/rózsaszín/mustár sárga/szürke/hófehér

Tervezte: Horváth Evelin textilművész

A BabyMountain termékek minden egyes darabja kézzel készül, ezért minimális eltérés lehet az azonos típusú termékek között.

Sóhegyecske melegítése/hűtése

A Silent Night kollekció Sóhegyeit használd alvópárnaként, rendszeresen, minden elalváskor!

A párna melegítést nem igényel!

Sóhegyecske tisztítása

  • A huzat levehető és mosható!
  • A mosást kézzel vagy  mosógéppel 30 C-on, kézi mosás/gyapjú programmal végezze!
  • A sópárna belseje nem mosható! A belső ne érintkezzen vízzel, mert a só a vízben feloldódik.