Silent Night – Álomhozó levendulás -cirbolyás Sóhegyecske

8 000 Ft

A „Silent Night” kollekció Sóhegyei olyan aromaterápiás „kiegészítő eszközök”, melyekkel az egyéb, szakemberek által is javasolt alváskönnyítő módszereket kiegészítve könnyebbé tehetjük a nappali és az éjszakai elalvást (megrövidítve az altatási időt), valamint az alvásminőségen is javítani tudunk vele.

Az „Aromaterápiás alvástípusok” tesztünk eredményeképpen gyermeked Sóhegyecskéjébe, az ő igényeinek megfelelő, személyre szabott keveréket töltöttünk, melynek alapja az ásványi anyagokban bővelkedő, rózsaszín Himalája kristálysó, valamint a szívfrekvenciát csökkentő és az idegrendszert nyugtató, illatos cirbolyafenyő faforgács.

A töltelék harmadik összetevője a szárított levendulavirág, melynek illatanyagai oldják a stresszt,  nyugtatják az idegeket, így téve nyugottá az alvást is. A levendula fertőtlenítő, baktérium- és gombaölő hatásának köszönhetően segít a fertőző betegségek okozta panaszok gyors leküzdésében.

Négy csodás huzat közül választhatsz, melyek mesés designer textilekből és pihe-puha, 100% tisztaságú gyapjú filcekből készültek. Az éjkék, arany csillagos, fehér hótakaróval borított, a fehér, arany  csillagos, éjkék hótakaróval borított, a fehér, arany csillagos babarózsaszín hótakaróval borított és a fehér, arany csillagos, türkíz hótakaróval borított  Silent Night Sóhegyecskék már első pillantásra, tapintásra és szippantásra a nyugodt pihenés hangulatát vonják gyermeked köré.

Válaszd ki a neked tetsző Sóhegyecske huzatot!

 

Kiürítés
Cikkszám: 0047 Kategória:

Leírás

Az összetevőkről:

A cirbolyafenyőről:

A Kelet-Alpok hegyei közt létezik egy különleges fenyő, melynek minden porcikája illatos nyugalmat áraszt. Nem más ez, mint a cirbolyafenyő, aminek  mennyei illatanyaga  olyan értékes gyógyhatásokat hordoz, melyek alapján méltán nevezik, az „Alpok Királynőjének”.

A cirbolyafenyő illatanyaga nyugtató hatással van az idegrendszerre, főként a vegetatív idegrendszerre, mely leginkább a nap folyamán minket érő fizikai terhelés és mentális stressz esetén van extra igénybevételnek kitéve. Másik fő, egyedülálló hatása, a szív- és érrendszerre kifejtett jótékony hatás, melynek köszönhetően csökken a szívfrekvencia, nyugodttá válik a szívverés, optimalizálódik a keringés. Szívnyugtató tulajdonsága „éjszakánként 3500 dobbanást – azaz egy óra munkát – „spórol meg” testünk motorjának.”

Az időjárás változásaira érzékenyek a cirbolyafenyő fent említett jótékony hatásainak köszönhetően  könnyebben viselik a frontok okozta rossz közérzetet,fejfájást, álmatlanságot.

Mindezek mellett pedig olyan természetes fertőtlenítő (antibiotikus) hatással rendelkezik, mely steril  alváskörnyezetet biztosít , így biztonsággal tehetjük kisgyermekek ágyikójába is.

 

A levenduláról:

A szárított levendulavirágból felszabaduló illatanyagok oldják a stresszt, nyugtatják az idegeket és nyugodtá teszik az alvást. A levendula fertőtlenítő, baktérium- és gombaölő hatásának köszönhetően segít a fertőző betegségek okozta panaszok gyors leküzdésében.

 

A Himalája ásványi sóról:

A világ legtisztább ásványi sójaként jegyzik, mely gyógyító és légúttisztító hatását a 84 féle ásványianyag tartalmának köszönheti. Kiváló felsőlégúti megbetegedések, nátha, megfázás, középfülgyulladás, arcüreggyulladás, köhögés, allergiás és asztmás panaszok enyhítésére. A kristálysóból a testhőmésséklet melege által felszabaduló sóionok tisztítják és nyugtatják a légutak nyálkahártyáját és segítenek a lerakódott vaáladék felszabadításában.

 

Így használd!

A Silent Night kollekció Sóhegyeit használd alvópárnaként, rendszeresen, minden elalváskor!

A párna melegítést nem igényel!

 

Tulajdonságok, összetétel:

 

Anyaga:

100% pamut angin,

100% pamutvászon,

100% gyapjúfilc/gyapjúnemez

 

Belső tartalom:
0,5 kg rózsaszín, finomra őrölt Himalája kristálysó, cirbolyafenyő faforgács és szárított levendulavirág keveréke

 

Szín:

menta/rózsaszín/éjkék/fehér/ arany

 

Méret, forma : 

27 cm magas,  26 cm széles alapú háromszög

 

Figyelem!

A Sóhegyecskét FELMELEGÍTENI a száraz faforgács miatt TILOS!

 

Tisztítás:

  • A huzat levehető és mosható!
  • A mosást 30 C-on, kézi mosás programmal végezze!
  • A sópárna belseje nem mosható! A belső ne érintkezzen vízzel, mert a benne lévő só a vízben feloldódik.

 

 

A BabyMountain termékek minden egyes darabja kézzel készül, ezért minimális eltérés lehet az azonos típusú termékek között.

További információk

Tömeg 0.52 kg
Méretek 40 × 26 × 27 cm
Szín

Fehér csillagos Sóhegyecscske rózsaszín hótakaróval, Fehér csillagos Sóhegyecske éjkék hótakaróval, Fehér csillagos Sóhegyecske menta hótakaróval, Menta csillagos Sóhegyecske fehér hótakaróval, Rózsaszín csillagos Sóhegyecske fehér hótakaróval