A BabyMountain bemutatja:

Az álomba ringató Sóhegyecske kollekció

Alváskönnyítő Sóhegyecske kollekciónkat azért hoztuk létre, hogy segíthesd gyermekedet a könnyű elalvásban és a kiegyensúlyozott, nyugodt alvásban. Töltsd ki aromaterapeuta által összeállított „Aromaterápiás alvástípusok” tesztünket és tudd meg, hogy milyen összetevőkkel töltött Sóhegyecske az, ami leginkább segítheti őt ebben!

Több, mint egy párna

A kollekció nem csupán a kész „termékből” áll. A hozzá tartozó teszt egy olyan, aromaterapeuta által összeállított kérdéssoron viszi végig a Szülőt, ami gyermeke személyiségjegyeire, alvás – és étkezésbeli szokásaira, valamint azokra a viselkedésbeli jellemzőkre kérdez rá, amik pl. konfliktus vagy fáradtság esetén jelentkeznek nála. A válaszok segítségével derül ki számunkra, melyek azok az összetevők, melyeket személyre szabottan a párnájába tölthetünk. Azok az összetevők, melyek a leghatékonyabban segítenek neki a nap végén a mihamarabbi ellazulásban és a nyugodt alvásban.

Ahol az Alpok és a Himalája összeér
avagy 3 különleges összetevő

A kollekció Sóhegyeinek alapja a legtisztább ásványi sóként jegyzett, magas ásványi anyag tartalommal bíró Himalája kristálysó, melyhez egy olyan különleges és az egész világon egyedülálló gyógyhatással rendelkező fenyőfajtát, a Cirbolyafenyő illatos forgácsát kevertük, mely nyugtatja az idegrendszert, valamint optimalizálja a szív és keringési rendszert – hatásosan csökkentve így a szívfrekvenciát. Harmadik összetevőként pedig két lazító, nyugtató, stresszoldó hatású gyógynövényt is adtunk hozzá ,melyek személyre szabva vagy a szárított levendulavirág vagy a citromverbéna szárított levele.

Könnyű használat

A kollekció Sóhegyei alvópárnák, tehát állandó tagjai lehetnek gyermekeink ágyának. Melegítést sem igényelnek, sőt a cirbolyafenyő faforgács miatt nem is szabad őket melegíteni. Egyszerűen, a testhőmérséklet hatására ( fej alá téve, összebújva velük) válik intenzívebbé a gyógynövények és a faforgács illatanyagainak áramlása, valamint a Himalája kristálysóból felszabaduló sóionok is a testhőmérséklet hatására aktiválódnak, így juttatva el a gyógynövények aromás vegyületeit a légutak legapróbb szegmenseihez.

Ha elmúltam már 2 éves

A  alváskönnyítő Sóhegyecskéket 2 éves kortól ajánljuk, hiszen ebben az életkorban már megfigyelhetőek azokat a sajátosságok, melyeket az aromaterápiás kérdéssorunk alapul vesz. De ami még fontosabb,hogy szűkül azoknak a tényezőknek a köre is, amik megnehezítik a babák zavartalan éjszakáit. Ilyenek az éppen aktuális fejlődési szakaszok (értelmi fejlődés, mozgásfejlődés, lelki fejlődés pl. szeparációs szorongás, testi változások pl. fogzás, környezeti változások pl. bölcsi kezdés). Alváskönnyítő Sóhegyecskéinket a nyugtalanul alvó, nagyobb gyermekeknek és az alvászavarokkal küzdő, stresszes életmódot folytató felnőtteknek is ajánljuk.

Mi már kipróbáltuk!

Cikkek

3 DOLOG, AMI SEGÍT A GYORS ÉS KELLEMES ALTATÁSBAN
Annyira megtisztelő lehetőséget kaptunk, hogy Dáviddal már a hivatalos bemutatkozása előtt tesztelhettük a BabyMountain új, alváskönnyítő sóhegyecskéjét. Most konkrétan a csillag mintás hegyecskére gondolok, ami gyógynövényes-kristálysós keverékkel van megtömve. Fogadjátok szeretettel a bemutatását!
CSAK EGY PÁRNA, ÉS MÁR ALSZIK IS?
Hogy milyen különleges alapanyagokra bukkantunk alváskönnyítő kollekciónkhoz, hogy hogyan szabtuk személyre gyermekenként a Sóhegyecskék töltelékét és mindezekről mit mondtatok Ti, akik kipróbáltátok? Azt olvassátok el ebben a cikkben!

{{ name }}, kérlek válaszolj a kérdésekre!

{{ question.q }}

A tesztet összeállította: Tóth-Kállai Fruzsina, természetgyógyász, aromaterapeuta

Az eredmény: {{ result.c > result.l ? 'CITROMVERBÉNA TÍPUS' : 'LEVENDULA TÍPUS' }}

A citromverbéna típusú gyermekre használhatjuk azt a szót, hogy „zizeg”. Mindenben, ami körülötte történik, részt akar venni, a játékba 100%-osan veti bele magát. Egyaránt kedveli a gyermekek és a felnőttek társaságát, és hamar megtalálja velük a „közös nyelvet”. Az savanyú minőségű ételeket részesíti előnyben, pl. fanyar gyümölcsök, hüvelyesek . Ezt az állandóan jelenlévő hatalmas aktivitást édes minőségű ételekkel ellensúlyozhatjuk ( NEM ÉDESSÉGEKKEL!), pl. rizzsel, édes vagy sima burgonyával, húsfélékkel, gabonafélékkel. Ha valami bántja, hirtelen haraggal reagál, pl. csapkodás, rugdosás. De amilyen hirtelen jön ez a „vihar”, olyan hamar enyhül is. Figyelmet szeretne, mégis lámpalázzal küzd. Ha valami napközben bántja, az az éjszakákon is nyomot hagy, ilyenkor szorongó lehet, pl. nehezen alszik el, mert fél valamitől a sötétben, rémálmai lehetnek, nyugtalanul, hánykolódva alszik. Ilyenkor nem érdemes felébreszteni! Lágy hangsúlyú, nyugtató mondatokkal tudjuk őt visszaterelni a békés alvásba.
A levendula típusú gyermekre mondják azt: „Olyan, mintha egy másik világban élne!”. Nyugodt lelkületű, sokszor kívülről szemléli az eseményeket. Először megfigyeli a cselekményeket, mielőtt pl. beállna a többiek közé játszani a játszótéren. Nem szeret szerepelni. Jól érzi magát gyerektársaságban, de sokszor inkább a felnőttek társaságát keresi. Az édes minőségű ételeket részesíti előnyben , pl. húsfélék, rizs, burgonya, tésztafélék. Ebből az „elvarázsolt” állapotból savanyú minőségű ételekkel mozdíthatjuk ki, pl. fanyar gyümölcsökkel, citrusfélékkel, hüvelyesekkel – pl. vörös lencsével, uborkával. Ha valami bántja, igényli az aktív testkontaktust, mely számára a megnyugvást jelenti. Ha valami bántja a lelkét, az kihat a napjára és az alvására is. Őt simogatni kell, ölbe venni, babusgatni, főleg, ha valami új, félelmetes, idegen helyzetbe kerül. Mindezek elkísérik és igényei lehetnek még nagyobb korban is. Nagyon megbízható, kiegyensúlyozott gyermek. Könnyűek vele a mindennapok, mert ha van bennük rendszer, ahhoz szívesen tartja magát.

A tesztet összeállította: Tóth-Kállai Fruzsina, természetgyógyász, aromaterapeuta

A BabyMountain márkáról és annak márkajelzéséről az Európai Unio Szellemi Tulajdoni Hivatala („EUIPO”) 2018.06. 18-án lajstromozási tanúsítványt állított ki a Tulajdonos,Koch-Babics Éva részére. A márka ezáltal védjegyezetté vált. A BabyMountain termékeinek készítőjét, és a termékek design-ját pedig az Európai Unio Szellemi Tulajdoni Hivatala („EUIPO”) 2018. 02. 21-én lajstromozta, tehát az Európai Unió által kibocsátott Formatervezési Mintaoltalom alatt áll! A termékek másolása jogi következményt von maga után, valamint a törvény bünteti!