Rét

A természetgyógyász is a Sóhegyecskéket ajánlja!

A természetes hatóanyagok napjainkban a legkülönbözőbb gyógymódokban, krónikus vagy akut egészségkárosodások esetén egyre nagyobb jelentőséggel bírnak. A laikusok közül sokan úgy gondolják, hogy ez „megint csak egy divathullám”, pedig a természetes hatóanyagokkal történő gyógymódok a hagyományos gyógyszeres kezeléseket a betegségek legkülönbözőbb formáiban jó hatékonysággal kiegészítik lerövidítve a gyógyulási folyamatot.

A BabyMountain Sóhegyecske egy jó példa a fentiekre, különösen hasznos a gyerekeknek. Ha szülőként végigkövetjük a beteg gyermekünk bakteriális fertőzését, akkor a felírt antibiotikumok szedése mellett alkalmazott Sóhegyecske segítségével lerövidíthető a gyógyulás ideje. Az ásványi anyagok ionösszetétele eljut a tüdő legmélyebb alveolusaiba (léghólyagocskák), csökkentve ott a gyulladást és a lerakódások feloldásával segíti annak felköhögését.

A természetgyógyászatban eltöltött közel 20 év tapasztalatával ajánlom a szülők figyelmébe a BabyMountain Sóhegyecske alkalmazását széleskörű hatékonyságával együtt.