Ki készíti a sóhegyecskéket?

Sziasztok!

Koch-Babics Évi vagyok, mindenek elõtt  egy gyönyörû Kislány, Rózi Anyukája, a BabyMountain márka megálmodója, a Sóhegyecskék tervezõje.

Az egészséges életmód és a természetes gyógymódok mindig is közel álltak hozzám (sõt, évekig vezettem blogot egészségtudatos táplálkozás témában), ahogy az alkotás és a kreatív energiák formába öntése is. Úgy érzem, hogy e kettõ ötvözése igazán a Sóhegyecskék életre keltésével valósult meg.

2016 októberében fogalmazódott meg bennem a BabyMountain Sóhegyecskék gondolata. Egy makacs nátha kínozta Rózi babánkat, amit egy ajándékba kapott sópárnával enyhítettünk. Varázslatos hatását már az elsõ szörcsögõs, orrfolyós éjszakán  megtapasztalhattuk, hiszen mindkét kellemetlenség a meleg só hatására tovaszállt.

Arra gondoltam, ezt a természetes és  hatékony gyógymódot, amit a Himalája só nyújtani tud, minden Édesanyának ismernie kell. A Sóhegyecskék kedves, letisztult és praktikus, a mai babaszoba trendekbe abszolút beilleszthetõ formájával pedig szerettem volna még közelebb hozni a só gyógyító erejét az Anyukákhoz, a Babákhoz, az egész Családhoz.

Örömmel tölt el, hogy azzal foglalkozhatok, ami igazán én vagyok. Egy esztétikus, szép, kézzel és szívvel készített, ugyanakkor hasznos, gyógyító erõvel bíró termékkel segíthetek a gyógyulásban Kicsiknek és Nagyoknak.

 

♥♥♥

Sziasztok!

 

Koch László, Lackó vagyok, Rózi baba Apukája, a BabyMountain márka tulajdonosa, mindemellett

a Csapat láthatatlan teendõkkel foglalkozó munkatársa.

Mindent megteszek azért, hogy Nálunk, a BabyMountain-nál a Lányok ( Évi és Rózi ) maradéktalanul hódolhassanak alkotási vágyuknak és  kreatív energiáik felszínre törhessenek.

Nem utolsó sorban pedig gondoskodom arról, hogy a BabyMountain Webshop nyújtotta szolgáltatások minden kedves Látogatónk, Vásárlónk és Partnerünk számára a legoptimálisabbak legyenek.

 

♥♥♥

Sziasztok!

 

Koch Rózi vagyok, két éves. A BabyMountain Csapatának Múzsája és Koordinátora, Kreatív Igazgatója.

Az elsõ Sóhegyecske ötlete is nekem köszönhetõ.

Pöttömségemmel, stílusommal és egyéniségemmel azóta is inspirálom Munkatársaimat – Anyát és Apát.

Általában délelõttönként végzem a BabyMountain körüli bokros teendõket, Anyukám idõbeosztásán kívül nagy gonddal válogatom a cérnákat és ellenõrzöm a varrógépen létezõ összes nyomkodható és tekerhetõ gombot.

Őrületes tempót diktálok, de a Csapat többek között ezért (is) imád!

 

♥♥♥

 

 

Reméljük, hogy oldalunkon, a Sóhegyecskék között válogatva, sós információkat gyûjtögetve, vagy blogunk bejegyzéseit olvasgatva remekül érzitek majd magatokat!

Mi mindent megteszünk, hogy így legyen!

Kövessetek minket  Facebookon és Instagramon és Pinteresten is, hogy elsõ kézbõl értesüljetek arról, mi történik a BabyMountain háza táján!

 

Ha pedig szeretnétek elsõ kézbõl értesülni legújabb Sóhegyecskéinkrõl, kedvezményeinkrõl, nyereményjátékainkról és szeretnétek egy nagyon jó hangulatú közösség tagjai lenni, gyertek és csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz, a BabyMountain Vásárlói Közösséghez!

 

 

Szép napot kívánunk Nektek, szeretettel:

 

 

 

 

 

A BabyMountainról írták (interjúk, megjelenések):

 

Interjú a Santa Bros – Otthon Divat Gasztronómia Szépségápolás Praktikák Blogon

Gyógynövényes Minik a GOODS from our Garden – Tavaszi Kert kiadásában – Saját Otthon Projekt

Interjú a Good Stuff Magazin Inspiráció/ Ajánlom rovataiban

A 10 legmenõbb, hazai babatermék közé kerültünk! Ajánló a Good Stuff Magazin oldalán

A legmélyebb, legmenõbb alvás hozzávalói – MyBabyhug Magazin, Tipegõtrend rovatában

A WMN magazin szerint a 10 legszuperebb babás és kisgyerekes  karácsonyi ajándék között a BabyMountain Sóhegyecskéknek is ott a helye

Karácsonyi ajándék ötletek az Anyabõrben blogon – Ezúttal a felnõtteknek készült Sóhegyek kaptak fõszerepet

Winter spirit from the mountains – Honeybear- rel közös karácsonyi pasidoboz projekt a Santa Bros Blogon

BabyMountain: a jéghegy csúcsa – Cikk és ajánló az OtthonÉdes blogon, megjelenés a Fundamenta Otthonok és Megoldások magazinban

BabyMountain Sóhegyecskék  Mindigmami karácsonyi vlogjában

10 természetes gyógymód télvíz idejére -The Life with Mimi blog

Interjú a Világrajönni – Szülni és születni jó! oldalon