Rét

Ki készíti a sóhegyecskéket?

Családként a családokért

ÉVI, A SÓHEGYECSKÉK ANYUKÁJA

Koch-Babics Évi vagyok, mindenek elõtt egy gyönyörû Kislány, Rózi Anyukája, a BabyMountain márka tulajdonosa, megálmodója, a Sóhegyecskék tervezõje.Az egészséges életmód és a természetes gyógymódok mindig is közel álltak hozzám, egészségügyi főiskolán végeztem, évekig vezettem blogot egészségtudatos táplálkozás témában. Mindemellett fontos szerepet játszik az életemben az alkotás és a kreatív energiák formába öntése is. Úgy érzem, hogy e kettõ ötvözése igazán a Sóhegyecskék életre keltésével valósult meg.2016 októberében fogalmazódott meg bennem a BabyMountain Sóhegyecskék gondolata. Egy makacs nátha kínozta Rózi babánkat, amit egy ajándékba kapott sópárnával enyhítettünk. Varázslatos hatását már az elsõ szörcsögõs, orrfolyós éjszakán megtapasztalhattuk, hiszen mindkét kellemetlenség a meleg só hatására tovaszállt.Arra gondoltam, ezt a természetes és hatékony gyógymódot, amit a Himalája kristálysó nyújtani tud, minden Édesanyának ismernie kell. A Sóhegyecskék kedves, letisztult és praktikus, a mai babaszoba trendekbe abszolút beilleszthetõ formájával pedig szerettem volna még közelebb hozni a népi gyógyászatból már jól ismert sóterápia gyógyító erejét az Anyukákhoz, a Babákhoz, az egész Családhoz. A Sóhegyecskékkel nem csupán egy segítő terméket szeretnék a tőlünk vásároló Szülők kezébe adni, hanem azt a filozófiát is, hogy a természet kincseivel kapcsolódva megelőzhetjük és gyorsabban leküzdhetjük a betegségeket, erősíthetjük az immunrendszerünket, javíthatunk az alvásminőségünkön és feltölthetjük a lelkünket.Örömmel tölt el, hogy azzal foglalkozhatok, ami igazán én vagyok. Egy esztétikus, szép, kézzel és szívvel készített, ugyanakkor hasznos, a természet erejét hordozó termékkel segíthetek a gyógyulásban Kicsiknek és Nagyoknak.

LACKÓ, A SÓHEGYECSKÉK APUKÁJA

Koch László, Lackó vagyok, Rózi Apukája, családi vállalkozásunk láthatatlan teendőivel foglalkozó munkatársa.Mindent megteszek azért, hogy Évi és Rózi maradéktalanul hódolhassanak alkotási vágyuknak és kreatív energiáik felszínre törhessenek.

RÓZI, KREATÍV IGAZGATÓ

Koch Rózi vagyok, öt éves. Babakorom óta és vagyok a BabyMountain Csapatának Múzsája és koordinátora, Kreatív igazgatója. Az elsõ Sóhegyecske ötlete is nekem köszönhetõ.Pöttömségemmel, stílusommal és egyéniségemmel azóta is inspirálom Munkatársaimat – Anyát és Apát.Mivel már ovis vagyok, a délelõttönként végzett BabyMountain körüli bokros teendőimet, mint Anyukám idõbeosztása, a műhely rendjének szabályozása, valamint a varrógépen létezõ összes nyomkodható és tekerhetõ gomb ellenőrzése, kénytelen voltam délutánra csúsztatni.Őrületes tempót diktálok, de a Csapat többek között ezért (is) imád!

Reméljük, hogy oldalunkon, a Sóhegyecskék között válogatva, a só-, termo-, és aromaterápiás megoldásokat  megismerve egyre bátrabban nyúltok a természetes megoldásokhoz és részesítitek előnyben a természetes gyógymódokat!

Mi mindent megteszünk, hogy így legyen!

Kövessetek minket  Facebookon , Instagramon és Pinteresten is, hogy első kézből értesüljetek arról, mi történik a BabyMountain háza táján!

Szép napot kívánunk Nektek, szeretettel:

Évi, Rózi és Lackó

 

A BabyMountainról írták (interjúk, megjelenések):

Interjú a Santa Bros – Otthon Divat Gasztronómia Szépségápolás Praktikák Blogon

Gyógynövényes Minik a GOODS from our Garden – Tavaszi Kert kiadásában – Saját Otthon Projekt

Interjú a Good Stuff Magazin Inspiráció/ Ajánlom rovataiban

A 10 legmenőbb, hazai babatermék közé kerültünk! Ajánló a Good Stuff Magazin oldalán

A legmélyebb, legmenőbb alvás hozzávalói – MyBabyhug Magazin, Tipegőtrend rovatában

A WMN magazin szerint a 10 legszuperebb babás és kisgyerekes  karácsonyi ajándék között a BabyMountain Sóhegyecskéknek is ott a helye

Karácsonyi ajándék ötletek az Anyabőrben blogon – Ezúttal a felnőtteknek készült Sóhegyek kaptak főszerepet

Winter spirit from the mountains – Honeybear- rel közös karácsonyi pasidoboz projekt a Santa Bros Blogon

BabyMountain: a jéghegy csúcsa – Cikk és ajánló az OtthonÉdes blogon, megjelenés a Fundamenta Otthonok és Megoldások magazinban

BabyMountain Sóhegyecskék  Mindigmami karácsonyi vlogjában

10 természetes gyógymód télvíz idejére -The Life with Mimi blog

Interjú a Világrajönni – Szülni és születni jó! oldalon