Ajándékdoboz helyett “Ajándékbatyu”, avagy hulladékcsökkentés a zöldebb Bolygóért!

A BabyMountain háza táján történő hulladékcsökkentés gondolata már tavaly körvonalazódni látszott, idén pedig úgy döntöttünk, ideje a tettek mezejére lépni. A vásárlások után számlát nagyon kevesen őrzik meg, 90%-uk a szemetesben végzi, így hát januárban felszámoltuk a papíralapú számlázásunkat és e-számlára váltottunk, ezzel is csökkentve az otthonaitokba érkező “kidobnivalót”.   Az “átbillenés” elkezdődött…   Ez […]

Olvass tovább


Csak egy párna, és már alszik is? Volt, nincs alvásgond.

A szülők számára talán az egyik legnagyobb fejtörést okozó kérdés, hogy “Vajon miért és mitől olyan “rossz alvó” a gyermekem? ” De ami még ennél is nagyobb kérdőjel számukra, az az, hogy ” Mivel, milyen módszerrel tudnám segíteni őt abban, hogy hamarabb elaludjon? Mit tehetnék, hogy nyugodtabban aludjon?” Gyakorló szülőként mi is ismerjük ezt a problémát,és mivel tudjuk, nem vagyunk ezzel egyedül, ezért szakmai segítséget kérve belefogtunk azoknak a természetes összetevőknek a felkutatásába, amelyek egy fáradt nap végén segítenek a Legkisebbeknek az ellazulásban és a kiegyensúlyozott, nyugodt alvásban. És hogy milyen különleges alapanyagokat találtunk, hogyan szabtuk személyre gyermekenként a Sóhegyecskék töltelékét és mindezekről mit mondtatok Ti, akik kipróbáltátok? Azt olvassátok el ebben a cikkben!

Olvass tovább


Házi sóterápia allergia ellen

Viszkető szemek, zsepikupacok, állandó tüsszögés és köhögés…Álmatlan éjszakák… Megannyi tabletta, bogyó és csepp… Ha az allergiaszezonban csak egyetlen egy természetes és hatásos házi praktikát is alkalmazunk a felsprolt, kínzó tünetek enyhítésére, csökkentésére, már megérte! Ebben vannak a köhögésben, orrfolyásban és orrdugulásban szenvedő allergiás gyermekek és felnőttek segítségére a praktikus, száraz sóterápiát képviső Sóhegyecskék.

Olvass tovább


Rózsát minden Édesanyának! – Anyák napi limitált kollekció a rózsa jegyében

A rózsa elsődleges hatásai közt szerepel, hogy kiegyensúlyozza a női hormonháztartást, segít a menstruációs fájdalmak csökkentésében, szabályzásában. Serkenti a vérkeringést, így felveszi a harcot a hajszálerek gyengeségével szemben. Rengetegféle méh problémára is jó hatással van. Gyulladáscsökkentő, gyomorproblémákra is hat, és kedvelt kozmetikum összetevő. A bőrt tonizálja, nyugtatja, megóvja a ráncoktól, a pórusokat összehúzza, kiegyensúlyozza a zsíros és a száraz részeket.

Olvass tovább


Ilyen volt tavaly az első Anyák Napja a BabyMountain -nél

Arra gondoltunk, hogy idén is, most már hagyománnyá téve, elkészítjük Nektek a limitált,  Anyák napi Rose Collection-t, hogy meglephessétek vele a nagymamákat, vagy esetleg magatokat!

Sőt, egy nagyon kedves vállalkozással karöltve, valami igazán izgalmassal egészülnek ki a rózsás Sóhegyecskék, amiről már most elárulhatjuk, hogy igazi közös élményt kínál majd Anyukáknak és Kislányaiknak! ♥

Tartsatok velünk!

Olvass tovább


Mellgyulladás kezelése Sóhegyecskével

Ezt a kicsit személyes hangvételű, de -remélem számotokra is -hasznos néhány sort most Nektek írom. Nem csak azoknak a Mamiknak, akik jelenleg szoptatnak, hanem azoknak is, akik még Kismamik és elméletben készülnek a szoptatásra, sőt, azoknak is, akik már nem szoptatnak, de van olyan Anyuka a környezetükben, aki igen és ezzel a kis írással talán támogatni, segíteni tudják őt.

Olvass tovább


5 érv, hogy miért nyaralj Sóhegyecskével

Összegyűjtöttük Nektek a nyárra azt az 5 érvet, amik amellet szólnak, hogy mindenképpen érdemes magatokkal vinni nyaralni a BabyMountain Sóhegyecskéi közül egyet-egyet. Az itt felsorakozó baba- és szülőnyugalmat zavaró problémákra most mind-mind részletesen is kitérünk, megmutatjuk rájuk a legtermészetesebb, leghatékonyabb sós-gyógynövényes megoldást, hogy az utazás, túrázás, strandolás tényleg a pihenésről szóljon! Mert a felhőtlen nyaralást minden Baba és Gyerkőc, a lazítást pedig Anya és Apa is megérdemli!

Olvass tovább