Rét

Silent Night for Mommy & Daddy

Természetes alvássegítő

gyerekeknek és felnőtteknek

 

A „Silent Night” kollekció Sóhegyei olyan aromaterápiás „kiegészítő eszközök”, melyekkel az egyéb, szakemberek által is javasolt alváskönnyítő módszereket kiegészítve könnyebbé tehetjük a nappali pihenést  és az éjszakai elalvást, valamint az alvásminőségen is javíthatunk velük.
A Silent Night for Mommy and Daddy Sóhegyecskék alapja az ásványi anyagokban bővelkedő, rózsaszín Himalája kristálysó, valamint a szívfrekvenciát csökkentő és az idegrendszert nyugtató, illatos cirbolyafenyő faforgács.
A töltelék harmadik összetevője a szárított levendulavirág vagy a szárított citromverbéna, melyeknek illatanyagai oldják a stresszt,  nyugtatják az idegeket, így téve nyugodttá az alvást is. A levendula és a citromverbéna fertőtlenítő, baktérium- és gombaölő hatásának köszönhetően segítenek a fertőző betegségek okozta panaszok gyors leküzdésében.
Két csodás, letisztult, pasztell színű huzat közül választhatsz, melyek tökéletesen passzolnak a különböző stílusú hálószobákba, így nem csak hasznosak, de otthonod trendi kiegészítői is.
Silent Night Sóhegyecskék már első pillantásra, tapintásra és szippantásra a nyugodt pihenés hangulatát vonják Tulajdonosaik köré.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve