GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

♥ Mikor érdemes beszerezni a Sóhegyecskéket?

Ha megfázás, nátha, felsõ légúti megbetegedések, középfülgyulladás, vesetáji fájdalmak, ízületi fájdalmak, menstruádiós görcsök, mellgyulladás (amennyiben szoptató Anyuka vagy) , allergia, asztma, fejfájás, álmatlanság kínoz. Ha hideg, száraz borogatásra van szükséged zúzódás, ficam vagy rándulás esetén. Ha fájnak az ízületeid vagy orvosod köszvényt állapított meg nálad.

♥ Hogyan alkalmazhatóak a Sóhegyecskék?

A Sóhegyecskék problémától függõen melegítve és lehûtve is alkalmazhatóak.

A felmelegített sóhegyecskét  az alábbi problémák felmerülése esetén alkalmazhatjuk: meghûlés, felsõ légúti megbetegedések, középfülgyulladás, vesetáji fájdalmak, ízületi fájdalmak, menstruádiós görcsök, mellgyulladás (szoptató anyukák esetében). De kíváló alvás könnyítésére, allergiás és asztmatikus panaszokra és immunrendszer erõsítésére is. Alhatunk rajta éjjel párna helyett, vagy alváskor elhelyezhetjük a fejünk mellé is. Babák esetében pedigcsak  tegyük a kiságyba a felmelegített sópárnát.

A mélyhûtõben lehûtött sóhegyecske sérülések esetén (ficam, zúzódás, rándulás) lehet a segítségünkre száraz , hideg borogatáskén. De köszvény és arthritis esetén is alkalmazhatjuk.

 

♥ Hány éves kortól ajánlott a Sóhegyecskék használata?

0-100 éves kor között bárki használhatja Őket, tehát az újszülött Babáktól kezdve a Dédiig, mindenki segítségül hívhatja a jótékony Sóhegyecskéket!

 

♥ Van a Sóhegyecskéknek szavatossági ideje?

A Sóhegyecskék örök életûek, nem jár le a szavatosságuk és csak két esetben „romolhatnak el”. Az egyik ilyen, ha mikróhullámú sütõben hosszan melegítjük Őket , mert akkor a só bennük eléghet. Éppen azért használatakor 50-60 fokos sütõben történõ melegítést javaslunk.

A másik eset, ha kimossuk az egész párnát és a só feloldódik a vízben. Ezért is csak a huzat mosható, amit ha szintén szeretnénk eredeti formájában, puhaságában megõrizni, akkor tisztítására válasszunk alacsony hõfokú, kézi mosás programot.

 

♥ Honnan fogom tudni, hogy mikor, hogyan használjam és tisztítsam a Sóhegyecskét?

Minden megrendelt Sóhegyecske mellé mellékelünk egy tájékoztatót, amiben megtalálod a használattal, tisztítással kapcsolatos információkat. Így mindig fel tudod majd lapozni, ha használata közben valamiben nem vagy biztos.

 

♥ Milyen módon tudok rendelni?

A  Sóhegyecskék a www.babymountain.hu webshopjában találhatóak meg. A rendelési információkat külön menüpontbn gyûjtöttük össze, amirõl ITT tájékozódhatsz.

 

♥ Milyen módon tudok fizetni?

Webshopunkban banki elõre utalással, vagy befizetéssel tudsz fizetni, illetve telefonos elõre egyeztetés után a megbeszélt személyes átvételkor készpénzben ( Személyes átvételre kizárólag Kõszeg-Völcsej -Sopron vonalon).

 

♥ Mennyi idõ, míg megérkezik a Sóhegyecskénk?

Maximum 10 munkanap a vállalt teljesítési határidõnk.

 

♥ Vissza lehet-e küldeni a BabyMountain  Sóhegyecskéket a vásárlást követõen és mi a módja ennek?

 

A BabyMountain webshopra is vonatkozik az a szabály, hogy  a Vásárló 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Jelezd nekünk 14 napon belül elõzetesen e-mail-ben (info@babymountain.hu) vagy ajánlott levélben (így lesz bizonyítható a feladás dátuma) és küldd vissza a terméket sértetlenül, eredeti csomagolásában minden papírjával együtt.

 

♥ Hova üzenhetek és kit hívhatok, ha bármilyen problémám, észrevételem van, illetve szívesen mûködnék együtt a BabyMountain Csapatával?

 

Kapcsolattartó:

Koch-Babics Éva

Mobil: +36 30 547 0154

Hívható hétfõtõl-péntekig  9:00 – 16:00 között.