Rét

Hogy készülnek a Sóhegyecskék?

Kézzel, szeretettel

Minden Sóhegyecskét mi magunk készítünk, beletéve szívünket, lelkünket.  Az alapanyagok felkutatása, beszerzése, a textilek szabása, varrása mind-mind a saját kezünk munkája.

A Sóhegyecskék minden darabja abban a szellemiségben készül, hogy már az első találkozáskor megörvendeztesse, majd pedig gyógyulásában segítsekis Tulajdonosát.

A természet gyógyító kincseiből

Sóhegyecskéink gyógyulást segítő velejét a 84 féle ásványi anyagot tartalmazó, finomra őrölt, rózsaszínű Himalája kristálysó adja, ami egy  200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről, a Salt Range hegységből származik.

(forrás: www.himalayakristalyso.hu)

Mini Sóhegyecske fülpárnáink egy-egy illatos, szárított gyógynövény  felhasználásával (levendulavirág, kamillavirág, citromfűlevél,hásfavirágzat)készülnek.

2018 februárja óta találhatóak meg kínálatunkban egyedi, természetgyógyász és aromaterapeuta szakember bevonásával készített gyógynövényes- kristálysós kombinációkkal töltött Sóhegyecskék is.

Büszkék vagyunk rá, hogy ezek a gyógynövényes kombinációk a hazai piacon elsőként nálunk, a BabyMountain márka kínálatában szerepelnek.

  Egyedi kombinációink:

szárított hársfavirágzat-kristálysó

szárított hársfavirágzat -citromfűlevél-kristálysó 

szárított fársfavirágzat-citromverbéna -kristálysó

szárított levendulavirág-citromfűlevél-kristálysó

szárított kamillavirág- citromfűlevél-kristálysó

szárított tearózsaszirom- édesnarancs virág-kristálysó

cirbolyafenyő- szárított levendulavirág-kristálysó

cirbolyafenyő -szárított citromverbéna -kristálysó

A minősített gyógynövények beszerzése a Herbária Zrt.-től történik.

( Egyedi kombinációink mind összetevőiket, mind összetevőik arányát tekintve Koch-Babics Éva és a BabyMountain Kft. szellemi tulajdona! Másolása jogi következményt von maga után! A szellemi tulajdon megsértését a törvény bünteti!)

Természetes, bababarát alapanyagok felhasználásával

Miden egyes Sóhegyecske természetes összetevőkből készül, hogy Babádat, Gyermekedet  gyógyulása során a legkellemesebb, legfinomabb, legpuhább hatású anyagokkal vehesd körül.

Ilyenek a  pasztell színű, 100% pamut vásznak, a szintén 100% pamut összetételű designer textilek, a kristálysót közvetlenül körülölelő 100% pamut angin, valamint  100% gyapjú összetételű fehér és színes gyapjúnemezek.

Minden textília/gyapjúnemez, melyeket a Sóhegyecskék készítéséhez használunk, AZON FELÜL, hogy az OEKO-TEX Standard 100 -as  (Általános vizsgálati és tanúsítási rendszer textil-, ruha és bőripari termékek számára, annnak tanúsítására, hogy a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat) tanusítási rendszernek felel meg, további laboratóriumi vizsgálatok által igazolt, minőségtanúsítványal rendelkező textilek, anyagok.