Hogy készülnek a Sóhegyecskék?

 

Kézzel, szeretettel

 

Minden Sóhegyecskét mi magunk készítünk, beletéve szívünket, lelkünket.  Az alapanyagok felkutatása, beszerzése, a textilek szabása, varrása mind-mind a saját kezünk munkája. A Sóhegyecskék minden darabja abban a szellemiségben készül, hogy már az elsõ találkozáskor megörvendeztesse, majd pedig gyógyulásában segítse

kis Tulajdonosát.

 ♥♥♥

 

A természet gyógyító kincseibõl

 

Sóhegyecskéink gyógyító velejét a 84 féle ásványi anyagot tartalmazó, finomra õrölt, rózsaszínû Himalája kristálysó adja, ami egy  200 millió éves érintetlen, szennyezõdésmentes területrõl, a Salt Range hegységbõl származik.

(forrás: www.himalayakristalyso.hu)

Mini Sóhegyecske Fülpárnáink pedig a Himalája kristálysón kívül szintén a természet kincseit, háromféle szárított, jótékony hatású gyógynövényt (levendulát, kamillát és citromfüvet) rejtenek magukban.

♥♥♥

 

Természetes, bababarát alapanyagok felhasználásával

 

Miden egyes Sóhegyecske természetes összetevõkbõl készül, hogy Babádat a gyógyulás során a legkellemesebb, legfinomabb, legpuhább hatású anyagokkal vehesd körül.

Ilyenek a  pasztell színre festett 100% pamutvásznak, a szintén 100% pamut anyagú designer textilek, a kristálysót közvetlenül körülölelõ 100% pamut angin, valamint Magyarország egyetlen Nemezgyárában (Kõszegen) készülõ  fehér gyapjúnemez és a holland 100% gyapjú összetételû, pasztell színû filcek.