Rét

Karácsonyi álom az év minden napján

A karácsonyi készülődés talán a legszebb időszak az évben. Ilyenkor ünnepi díszbe öltöztetjük az otthonunkat, gyertyák, égősorok meleg fénye teszi ragyogóbbá az egyre sötétedő napokat és minden szegletet bejár az ellenállhatatlan fahéj és méz illata. Előkerülnek a mézeskalács kiszúrók, és apró kezek szorgalmas munkájának köszönhetően szebbnél szebb mézeskalács figurák költöznek a fenyőkkel díszített dobozokba.

Az ajándékvásárlás pedig igazi öröm. Készülnek a listák, végig gondoljuk, hogy minek örülnének azok, akiket a legjobban szeretünk. Mert az ajándékkal nem csak egy tárgyat, és egy szépen díszített csomagot adunk át. Átadjuk azt a törődést, ahogy az ajándékot megtaláltuk, kiválasztottuk. Azt az időt és energiát, amit annak szenteltük, hogy megtaláljuk azt az egy dolgot, amitől a szerettünk szeme felcsillan, és – tudjátok – az a semmihez sem fogható, őszinte mosoly gördül az arcára.

Talán akkor van a legnehezebb dolgod, ha egy kisgyermeknek szeretnétek hasznos, de annál maradandóbb emléket tenni a karácsonyfa alá. Pláne, ha egészen pici babáknak keresel ajándékot. Ilyenkor érdemes arra is gondolni, hogy ebben az esetben nem csak a babát leped meg, de a szülőkre is hatással lesz a meglepedésed. Az ezredik zenélő, forgó, hangos, beszélő akármilyen játék sem a kisgyerekeknek, sem a szülőknek nem fog igazi örömet okozni. Olyan ajándékot keress, ami nem egy pillanatnyi örömet hoz csak.

Ilyen ajándékot találni nem könnyű. Hogy egy picivel több időtök maradjon a sütemények elkészítésére, egy forró csoki elkortyolgatására a kanapén, vagy egy hosszú sétára a feldíszített városban, segítünk Nektek egy kicsit az ajándékokkal kapcsolatban.

Válassz BabyMountain Sóhegyecskét – és tedd még szebbé a karácsonyt

Ezer és még egy indokunk van arra, hogy miért vagyunk biztosak abban, hogy a Sóhegyecske igazán az az ajándék, amivel le fogod tudni venni a lábáról az ajándékozottat. Beszélhetnénk most az egérkék táncáról az egyedi tervezésű textilen, a természetes összetevőkről, a fenntartható forrásból választott alapanyagokról. 

De mégis, van még valami, ami ennél is fontosabb. A Sóhegyecskék egész évben a babákkal, a gyermekekkel és a szüleikkel maradnak, magukba hordozva annak az estének a fényét, amikor először kibontották őket, és először szippantottak mélyet varázslatos illatukból. 

1.       Természetesen segítenek a babáknak és a gyermekeknek a megfázás és a felsőlégúti betegségek leküzdésében

Azt már az orvosok is alátámasztották, hogy a sóterápia hatékonyan segít alsó- és felsőlégúti megbetegedések leküzdésében. A kisgyermekes családok a téli időszakban küzdenek ezzel a legtöbbet. A szörcsögő nózik, a zaklatott éjszakák, a köhögés nem csak a karácsonyi időszakra jellemző, eltart ősz elejétől egészen az első tavaszi napsugarak megjelenéséig. A Sóhegyecskék a Himalaya só és a gyógynövények egymást erősítő hatásával veszik fel a harcot a vírusokkal és a baktériumokkal.

 2.       Álomba ringató illatuk és a Himalaya só jótékony hatása nyugodt éjszakákat és édes álmokat garantál

 A Sóhegyecskékbe a Himalaya só mellé levendulát, citromfüvet, kamillát, citromverbénát, hársfavirágot csempésztünk. A gyógynövények illata nyugalmat és gyógyulást hoz a nyűgös éjszakákra. Ezzel pedig azt a bizonyos önfeledt mosolyt nem csak karácsony estére ajándékozod oda a szülőknek és a babáknak. A mosoly visszatér minden háborítatlan éjszakán, zavartalan délutáni pihenés során és ez a mosoly gördül majd az arcokra kipihent ébredéskor is a reggeleken. 

3. Az öröm és a Sóhegyecske jótékony hatása hosszan tart

A karácsony angyala hamar tovaszáll, a családdal töltött meghitt ünnepnapok úgy repülnek el, mintha nem is lettek volna. Visszatérnek a hétköznapok és visszatérünk a megszokott feladatainkhoz. Annyit bizonyosan tudunk, a Sóhegyecskék a babaágyban, a kisgyermek ölelésében egy más hétköznapot adnak nekik is és a szüleiknek is. Nyugodt, kipihent, békés hétköznapokat, amiket nem riogat már az álmatlanság. Sőt a Sóhegyecskékkel a nátha, a megfázás és az orrfolyás sem lesz olyan félelmetes többé.

Mi mást is javasolhatnánk? Vidd magaddal az egyik Sóhegyecskét, zsebeld be a mosolyokat és az öröm pillanatait. Aztán zsebeld be még egyszer, és még egyszer, és még egyszer ….

Ha pedig igazi ünnepi hangulatra vágysz, nézd meg a karácsonyi filmünket!