Rét

Forest walk – cirbolyafenyő szójagyertya

7 500 Ft

Készleten

Ilyet még nem éreztél!

Ezentúl nemcsak Silent Night álomba ringató cirbolyafenyő párnáinkkal teremthetsz békét és harmóniát a hálószobádban, hanem az Andyourstories x BabyMountain egyedülálló, cirbolyafenyő szójaviaszgyertyáival is!

Ígérjük, hogy olyan páratlan élményben lesz részed, mikor ezt a gyertyát meggyújtod, mintha az alpesi cirbolyafenyő rengetegben sétálnál.

Lengje be otthonod minden szegletét a szívedet nyugtató, lelkedet símogató, elmédet lecsendesítő cirbolyafenyő erdők illata.

Gyújtsd meg  szójaviasz illatgyertyánkat, kuckózz be egy jó könyvvel, vagy eressz egy kád habos, forró fürdőt és hagyd, hogy tested-lelked ellazuljon.

Aromaterápiás 100% tisztaságú illóolaj felhasználásával (cirbolyafenyő – Pinus cembra)  készült.

A cirbolyafenyő szójaviaszgyertya ötlete a BabyMountain Kft. szellemi tulajdona!

Égési ideje: 22-25 óra ( 2 x hosszabb ideig égnek, mint a paraffin alapú társaik)

Súlya: 100 gramm

 

 

Összetevők

 

 

Az AYS x BabyMountain szójagyertyák összetevői minősített, prémium alapanyagok és átláthatók:

100%-ban növényi, GMO mentes prémium minőségű szójaviasz, mely égetése során semmilyen károsanyagot nem juttat a környezetbe.

Nehézfém-mentes pamut kanóc.

A felhasznált esszenciális illóolajok 100% tisztaságúak ( itt: cirbolyafenyő -Pinus cembra) , vegánok, állatokon soha semmilyen formában nem tesztelték őket, parabén és ftalát mentesek.

Minden AYS x BabyMountain  szójagyertya az AYS budapesti műhelyünkben, kézzel öntve készül.

 

Így használd!

 

A szójagyertyák használata igazán egyszerű, de ha szeretnénk meghosszabbítani a gyertyák élettartamát, akkor javasolt pár használati tippet betartani:


Az első meggyújtáskor, amikor kialakul a viasz memóriája, fontos, hogy 2-3 órán át égjen, amíg a viasz teljesen felolvad az üvegcse pereméig.


Minden meggyújtás előtt pedig egy picit érdemes visszatörni a kanóc elszenesedett részéből, hogy még tovább élvezhessük az illatos gyertyafényt.

Erre mindig figyelj!

Mindig hagyd,hogy a szójaviasz megszilárduljon, mielőtt újragyújtod a gyertyát!

Biztonsági okokból mindig figyelj arra, hogy a gyertyát olyan magasságú, hőálló felületre helyezd, melyet gyermekek és kisállatok nem érhetnek el.

Égő gyertyát sose hagyj felügyelet nélkül!